DATUM

zaterdag 9 Juni 2018

TIJD

11:00-13:00

LOCATIE

Philips, Oliemolenstraat 5, 9203 ZN Drachten.

DOELGROEP

professional
student
jongere

CONTACT

Meer informatie en opgave via onderstaande contactgegevens.

06-00000000
Sara Bohnen, sara.bohnen@philips.com
www.icdrachten.nl/dtw2018

gratis toegang

op aanmelding

High tech stage- en banenmarkt Innovatiecluster Drachten

Ben jij student aan ROC Friese PoortFriesland CollegeHanzehogeschool GroningenNHL/StendenWindesheimDrenthe CollegeAlfa CollegeNoorderpoort of de Rijksuniversiteit Groningen? En kies jij voor techniek? Ontdek dan de leukste stages en interessantste banen bij de high tech bedrijven van Noord-Nederland op zaterdag 9 juni. Dan houden ze speciaal voor studenten in Groningen, Fryslân en Drenthe een stage- en banenmarkt bij Philips in Drachten. Deze activiteit is onderdeel van de Dutch Technology Week 2018.

Precies om 11.00 uur start een speciale stage- en banenmarkt in de techniek. Kom op tijd, want vol is vol! Je komt er alles te weten over stagemogelijkheden bij de high tech bedrijven van Innovatiecluster Drachten. Natuurlijk is een rondleiding door de Philipsfabriek onderdeel van het programma. De ochtend wordt afgesloten met een techno playground, waar je techniek kunt beleven bij de 18 bedrijven van Innovatiecluster Drachten.

une 9 explore more june 4 - june 9 explore more june 4 - june 9 explore more june 4 - june 9 explore more june 4 - june 9