DATUM

woensdag 6 Juni 2018

TIJD

15:30-17:30

LOCATIE

Station 88 - Burgemeester Brokxlaan 12 - 5041 SB Tilburg

DOELGROEP

professional
student

CONTACT

Gemeente Tilburg
Heleen van Mierlo 

013-5428947
heleen.van.mierlo-diepstraten@tilburg.nl

gratis toegang

op aanmelding

Lancering Deltaplan Techniek Midden Brabant

 

Vorig jaar hebben onderwijs, het technisch bedrijfsleven en de gemeente Tilburg de handen ineen geslagen om de toestroom van technisch personeel en de instroom in technisch onderwijs te bevorderen. Dit heeft geleid tot het Deltaplan Techniek met daarin een aantal concrete actielijnen. Dit actieplan zal tijdens een inspirerende bijeenkomst worden gepresenteerd.

 

PROGRAMMA
Moderator van de middag is Meike de Jong
(Presentator en redacteur bij RTL4 en dagvoorzitter op bijeenkomsten in binnen- en buitenland over o.a. economische ontwikkelingen & arbeidsmarkt.)

 

  • Welkomstwoord Wethouders Marcelle Hendrickx en Erik de Ridder
  •  Doekle Terpstra (voorzitter van UNETO-VNI de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel en aanjager van het Techniekpact 2020) houdt een inspirerend verhaal  over techniek en onderwijs.
  • Officiële presentatie Deltaplan en introductie projectleider Bart Coppes, met medewerking van Barbara Baelemans (directeur school voor logistiek en mobiliteit) en Han Kandelaars (Bosch Transmission Technology b.v.).
  • Een bezoek aan het ontdekstation 013
  • Presentatiemarkt  met mooie voorbeelden uit de stad gekoppeld aan de actielijnen van het Deltaplan, hier heeft u ook de gelegenheid uw belangstelling te tonen.  Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Voor aanmeldingen klk hier 

une 9 explore more june 4 - june 9 explore more june 4 - june 9 explore more june 4 - june 9 explore more june 4 - june 9