DATUM

woensdag 6 Juni 2018

TIJD

17:30-20:30

LOCATIE

Effenaar
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven

DOELGROEP

professional
student

CONTACT

Heeft u vragen over dit event, neem dan contact op met Stephanie van den Hurk. 

06-10715597
stephanie@effenaar.nl

gratis toegang

op aanmelding

Officiële Launch Hyperspace Institute

In de regio Eindhoven is er al jarenlang veel activiteit op het gebied van virtual en augmented reality, onder meer zichtbaar bij de diverse terugkerende tentoonstellingen zoals de DDW en onlangs bij “Reloading Technology” (TAC). De ervaring die de afgelopen jaren is opgedaan bundelt zich nu in het Hyperspace Institute: een vereniging van en voor VR- en AR-professionals.

Het Hyperspace Institute is een gesprekspartner voor onderwijsinstellingen, brancheverenigingen, Brainport en Effenaar Smart Venue. “Vanuit het vakgebied AR en VR hebben we maar één doel: zorgen dat onze technieken op de best mogelijke manier worden ingezet. En dat is geen sinecure in zo’n nieuw vakgebied!” aldus medeoprichtster Natasja Paulssen.

De industrie rond VR en AR is een snelgroeiende, maar staat tegelijkertijd ook nog in de kinderschoenen. Het vakgebied zal zich dus steeds verder ontwikkelen waarbij het waarborgen van de kwaliteit niet uit het oog moet worden verloren. Medeoprichtster Frederike Manders hierover: “Met het Instituut willen we de norm hoger leggen en ons inzetten voor kwaliteit en waardevolle toepassingen van VR en AR waarbij de toegevoegde waarde van deze technologieën centraal staat.”

Op woensdagmiddag 6 juni om 17.30u is de officiële launch van het Hyperspace Institute. Heb je interesse om door te praten over alle ontwikkelingen op dit vakgebied? Kom dan naar onze openingsborrel bij Effenaar Smart Venue!

Meld je aan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-officiele-launch-hyperspace-institute-eindhoven-45727648628?aff=eivtefrnd

Voor meer informatie zie: www.hyperspace-institute.com

une 9 explore more june 4 - june 9 explore more june 4 - june 9 explore more june 4 - june 9 explore more june 4 - june 9