dinsdag 15 Mei 9 juni: ontdek de DTW met Brainport International Programme

Op zaterdag 9 juni organiseert Brainport International Programme  in samenwerking met de BOM voor de eerste keer een exclusief evenement rondom de High Tech Ontdekkingsroute voor hun relaties. De bijeenkomst heeft als doel verbinding tussen en kennismaking met de regio en met elkaar. De genodigden zijn bestuurders en leden van internationale bedrijven in Brainport Eindhoven, European Women’s Management Development en Inspiring Fifty.

 

Over de High Tech Ontdekkingsroute

De High Tech Ontdekkingsroute is het afsluitende event van de Dutch Technology Week. Op zaterdag 9 juni, tussen 11.00 uur en 17.00 uur geven toptechnologie bedrijven op zeven locaties in Nederland een kijkje ‘in de keuken’ van hun organisatie. Voor jong en oud, voor professionals en liefhebbers, deze dag zit vol met verrassende ontdekkingen voor iedereen! Er is veel te zien, te doen, te beleven, het is een dag waarbij je als bezoeker ervaart dat Nederland een hightech land is om trots op te zijn!

 

Programma

De gasten worden ontvangen bij de High Tech Campus Eindhoven, één van de hotspots op 9 juni. Hier start het programma met een lezing en wordt een bezoek gebracht aan de deelnemende bedrijven op de campus, zoals Shimano, Philips en TMC.
Aansluitend brengen we een bezoek aan de hotspot bij de campus van de Technische Universiteit Eindhoven, met onder meer presentaties van de studententeams team Fast, team URE en team VIRTUe. Het programma begint om 10:30 en eindigt om 14:45.

Gedurende deze informele dag zal er genoeg tijd zijn om te netwerken. Indien u geïnteresseerd bent in dit initiatief neem dan gerust contact op via f.vdvorst@brainportdevelopment.nl

Nieuws