DATUM

donderdag 7 Juni 2018

TIJD

09:00-16:30

LOCATIE

Diverse locaties in de regio

DOELGROEP

student

CONTACT

Projectleiding Dutch Technology Week

040-751242
info@dutchtechnologyweek.com

gratis toegang

op uitnodiging

MBO on Tech Tour

MBO on Tech Tour in Brainport Eindhoven
Studenten van het Summa College, ROC Ter AAa en ROC De Leijgraaf gaan gedurende één dag op pad om zo kennis te maken met twee –high tech-  bedrijven in de regio. Centraal staan de beroepsbeelden: wat kan ik allemaal doen met mijn opleiding, wat voor functies bieden de verschillende bedrijven en hoe ziet een carrière er mogelijk uit? 

Deelnemende bedrijven oa:  AAE & MTN, Alligator, ASML, BKB, DAF, Defensie, Frencken, Huijbregts, Kuijpers, MTA, Malvern Panalytical, Philips, SMC, verschillende VDL-bedrijven.

 

MBO on Tech Tour in Tilburg
In Tilburg bezoeken studenten van ROC school voor Mechatronica, Maintenance en Engineering en ROC School voor Proces- en Milieutechniek  in de ochtend Hoppenbrouwers installatietechniek. Dit bedrijf is op en top innovatie op het gebied van installatietechniek.

In de middag bezoeken dezelfde leerlingen de Efteling. Niet voor een ritje in de achtbaan maar om eens achter de schermen te kijken en te zien welke werkzaamheden aan attracties in de Efteling worden verricht. Zo zien de leerlingen direct in de praktijk aan wat voor projecten ze bij de Efteling en Hoppenbrouwers in de toekomst kunnen meewerken.