donderdag 15 Maart DTW-programma 2018 krijgt steeds meer vorm

Over ruim twee maanden start de zevende editie van de Dutch Technology Week. De komende tijd krijgt het DTW-programma 2018 steeds meer vorm, houd dus de website in de gaten.

De week wordt geopend op maandag 4 juni. Na het officiële gedeelte, loopt deze dag over in een lezingen en workshop-programma voor professionals en studenten. Zo wordt de eerste dag van de DTW een mooie meetup voor deze twee doelgroepen.

Ook dit jaar zijn er tal van events voor kinderen, jongeren en studenten. Zo worden op dinsdag 5 juni jongeren (14-19 jaar) ondergedompeld in de nieuwste technologieën, digitale ontwikkelingen en creatieve toepassingen tijdens het festival  Night of the Nerds en bezoeken op donderdag ruim 1000 kinderen uit Helmond (groep 7 en 8) de Automotive Campus om deel te nemen aan AutoTech.

De High Tech Ontdekkingsroute sluit, traditiegetrouw, op zaterdag 9 juni de zevende editie van de DTW af. Op 5 locaties in Brainport Eindhoven en een aantal locaties in Nederland (o.a. bij het Innovatiecluster Drachten) geven toptechnologie bedrijven een kijkje ‘in de keuken’ van hun organisatie. Een verrassende dag voor technologie ‘fans’, jong & oud: iedereen is welkom!

Meer weten over één van deze evenementen of benieuwd naar het volledige overzicht van de events? Bekijk dan het programma op deze website. 

Nieuws