De  Dutch Technology Week is er voor iedereen!
De week bestaat uit een gevarieerd programma met ruim 50 events. Tentoonstellingen, presentaties, experimenten, seminars, lezingen en workshops, meet ’n greets en plekken waar je een kijkje in de toekomst krijgt: de week zit vol met inspirerende en innovatieve activiteiten. Voor iedereen wat wils. Een aantal events is vrij toegankelijk, voor andere events meld je je vooraf aan of heb je een uitnodiging nodig.

Een greep uit de events
Dinsdag is de dag voor leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs. In de ochtend gaan zij georganiseerd op bezoek bij hightech bedrijven in de regio en vanaf 12 uur staat het sprankelende technologieevent Night of the Nerds op het programma (kijk voor -gratis- kaarten op de website). Donderdag staat in het teken van bedrijfsbezoeken door MBO-studenten van Summa College, ROC Ter Aa en ROC De Leijgraaf. Donderdagavond staat, traditiegetrouw, Quiz Night XL op het programma. Deze interactieve science & technology quiz is hét avondje uit voor studenten en professionals. Kaarten voor bestel je hier

Zaterdag 25 mei komen de -technologie- fans aan hun trekken als op een aantal locaties in Brainport Eindhoven en in Noord-Nederland bedrijven een 'kijkje in hun keuken' geven. Kom, kijk, doe, verbaas en verwonder je!

Ontdek het totale programma van de DTW hier. Have fun!

Vragen? Stuur dan een e-mailbericht aan info@dutchtechnologyweek.com